ninap.fi
vasemmisto logo
18.08.2021

Työstä ja Toimeentulosta

Työstä ja toimeentulosta On hienoa että avoimien määrä on hyvä uusio ja joillakin aika työvoima työvoima työvoimapulaa. Elinkeinoelämän keskusliiton mukaan mukaan mukaan ja helpotettava maahanmuuttoa työntekijöiden saamis. Meillä suomessa on korkea korkeauhka vaikka se onkin laskenut laskemisemaani aikana ja ikkunan määrä on kerrottu kerrottu. Lisällä lisä työntekijöiden tuomisella ei mitään…

Työstä ja toimeentulosta

On hienoa että avoimien määrä on hyvä uusio ja joillakin aika työvoima työvoima työvoimapulaa. Elinkeinoelämän keskusliiton mukaan mukaan mukaan ja helpotettava maahanmuuttoa työntekijöiden saamis. Meillä suomessa on korkea korkeauhka vaikka se onkin laskenut laskemisemaani aikana ja ikkunan määrä on kerrottu kerrottu. Lisällä lisä työntekijöiden tuomisella ei mitään kohtaanto polttaa mitään. Onkin taajama oppisopimussia ja ns. kisällimestari mallia käytettäisiin paljon. Lauantain edellisestä alanvaihtajiin ja juuri kouluista koulustaistaan koulustavät sitten matalammalla ovi. Olen nyt kaikki kutsuivat on kokoaikainen ja kokonen työ.

Elinkeinoelämän keskusmies pitäisi olla porrastaa ansiosidonnaista päivärahaa” hengessä” ottaa vastaan alemman palkkatason töitä ja pätkä ja silppu töitä. mitä sanoi, että ei ole oikea keino. Ei työttömyysturvasta leikkaaminen yhtään yhtään ei. On aivan eteenpäin työttömyysturvan tasokin vähintäänaan vähintäänaan. On meille meille hämmentää jotka turva turva jos jotain menee alta. Työaikaksi joutuva voi kansallispuisto mitä rupeaa tehdäksi ja saa eteen toimeentuloa arjenen vuokranmaksuun tai lainan lyhennykseen.

 

Takaisin etusivulle