ninap.fi
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
01.11.2021

Aluevaalit 31.10.2021

Aluevaalit/ Sote-Vaalit Tulevissa aluevaaleissa valitaan 69 edustajaa ketkä pääsevät vaikuttamaan ratkaisevasti kuinka tuleva Sote-alue tulee toimimaan. Onkin tärkeää että kaikki käyttäisivät ääni oikeuttaan että saisimme kansalaisten mandaatilla valitut demokraattiset päättäjät. Henkilökohtaisesti haluaisin että jokaisessa hyvinvointi alueen kunnassa tai kaupungissa ihmiset pääsevät Lääkäriin lain vaatiman ajan sisällä sekä terveyden…

Aluevaalit/ Sote-Vaalit
Tulevissa aluevaaleissa valitaan 69 edustajaa ketkä pääsevät vaikuttamaan ratkaisevasti kuinka tuleva Sote-alue tulee toimimaan. Onkin tärkeää että kaikki käyttäisivät ääni oikeuttaan että saisimme kansalaisten mandaatilla valitut demokraattiset päättäjät.
Henkilökohtaisesti haluaisin että jokaisessa hyvinvointi alueen kunnassa tai kaupungissa ihmiset pääsevät Lääkäriin lain vaatiman ajan sisällä sekä terveyden hoitajalle että osataan ohjata potilas tarvittaviin jatkotoimen piteisiin. Myöskin ensihoito on turvattava koko Sote-alueella. Avainasemassa ovat osaavat ammattilaiset: lähihoitajat, sairaanhoitajat, Lääkärit heidän jaksamisestaan on pidettävä huolta. Vanhusten huollossa on erityisesti pidettävä huolta että palveluasumisessa taataan hyvä hoito ja arvokasvanhuus. Kaikkeen edellä kirjoittamaani tarvitaan myös resurssit jotka Maamme Hallitus onkin luvannut hoitaa.
Ethän jätä arvokasta äänioikeuttasi käyttämättä. Turvataan yhdessä kaikille
Päijät-Hämäläisille laadukkaat Sote-palvelut.

Takaisin etusivulle