ninap.fi
vasemmisto.fi -sivustolle
vasemmisto logo
07.02.2021

Ajatuksia paremmasta arjesta

  Ajatuksiani paremmasta arjesta. Terveyskeskusten asiakasmaksujen poistaminen työttömiltä ja eläkeläisiltä. Edellä mainitulla toimenpiteellä ihmiset hakeutuisivat ajoissa tutkimuksiin ja hoitoon. Yleisesti asiakasmaksujen perinnän lopettaminen, ulkoiset perintäfirmat. Lahdessa oltava riittävästi ja eri tarpeisiin päivä/iltapäivä/ilta kerhoja, helpottamaan kiireistä lapsiperhe arkea. Myöskään työpaikan vastaanottamisen esteenä/hidasteena ei saisi olla tarvittavan hoitopaikan saaminen. Lahti maksaa sakkomaksuja…

 

Ajatuksiani paremmasta arjesta.

Terveyskeskusten asiakasmaksujen poistaminen työttömiltä ja eläkeläisiltä. Edellä mainitulla toimenpiteellä ihmiset hakeutuisivat ajoissa tutkimuksiin ja hoitoon. Yleisesti asiakasmaksujen perinnän lopettaminen, ulkoiset perintäfirmat.

Lahdessa oltava riittävästi ja eri tarpeisiin päivä/iltapäivä/ilta kerhoja, helpottamaan kiireistä lapsiperhe arkea. Myöskään työpaikan vastaanottamisen esteenä/hidasteena ei saisi olla tarvittavan hoitopaikan saaminen.

Lahti maksaa sakkomaksuja Suomenvaltiolle pitkäaikaistyöttömistä. On tehtävä kaikkemme että saisimme ihmisiä takaisin työelämään. Keinoina varhainen tuki työttömyyden alkaessa henkilö kohtaiset/yksikölliset  palvelut. Erityisesti nuorien ihmisten tukemiseen kannattaisi panostaa. Esimerkiksi oppisopimuskoulutusta kannattaisi käyttää laajemmin.

Takaisin etusivulle